Hallo,

petrajuli2014Ik ben Petra van Noordoprichter en eigenaar van Iedereen deugt. Ik ben auteur, trainer, coach en moeder van 3 fantastische dochters.

Ik help moeders bij het omgaan met lastig gedrag en andere problemen van hun kinderen waardoor hun kind zich positief kan ontwikkelen en er meer rust en minder stress in het gezin is.

Mijn visie is dat elk kind Goed en Uniek is en dat elk kind zich van nature Positief wil ontwikkelen. Ik geloof dat we door ons te richten op wat goed is in anderen én onszelf, blijer, gelukkiger en meer succesvol worden. Zo kan iedereen maximaal tot bloei komen en dat komt een vreedzaam samenleven in deze wereld ten goede.

Ik heb ervaren hoe het is als het niet goed gaat met je kind, als het op school niet meer lukt en je kind door allerlei instanties moet worden getest en onderzocht op wat er 'mis' is.

Als moeder voelde ik me machteloos en vroeg me af wat ik fout had gedaan. Ik vond het verschrikkelijk om mijn kinderen zo te zien worstelen. Ze werden beoordeeld op wat er niet goed was aan hen, terwijl ik zag welke kwaliteiten en talenten ze in zich hebben en wat voor unieke, krachtige personen het zijn. Jarenlang hebben we vele instanties bezocht en nergens vonden we waar we écht behoefte aan hadden.

Kinderen kunnen doodongelukkig worden als ze niet kunnen zijn wie ze werkelijk zijn. Als de aandacht op de tekortkomingen en problemen te groot wordt dan kunnen zich allerlei problemen voordoen en wordt het van kwaad tot erger.

Sinds 2006 heb ik vele moeders geleerd door eenvoudige gereedschappen de eigenwaarde van hun kind te verhogen waardoor hun kwaliteiten maximaal tot bloei kunnen komen, wat hun ‘gebreken’ ook zijn. Zo kunnen ze opgroeien tot zelfverzekerde, gelukkige volwassenen, die hun potentie volledig vervullen. Moeders kennen de kracht van hun kind en kunnen als geen ander hen helpen zich positief te ontwikkelen als ze beschikken over de juiste inzichten en tools. Laat je kind niet in een hokje stoppen op grond van wat het niet kan, ik help je de kracht in hun anders zijn te zien en ontwikkelen.

In 2010 ben ik door de Canadese oprichters eervol erkend als master facilitator van de wereldwijd succesvolle Deugdenbenadering.

In 2012 publiceerde ik mijn boek Ik deug + Jij deugt = IEDEREEN DEUGT!? (Hoe houd je kinderen op het goede spoor). 

 

Als je het boek Ik deug + jij deugt wilt bestellen. Stuur ik je graag direct een gesigneerd exemplaar toe voor maar € 19,95 (+ € 1,95 verzendkosten) 

 

 

 

 

 

Share
  • GRATIS 7 praktische tips
    waardoor je kind meer zelfvertrouwen krijgt
  • Should be Empty: